KULTURSALONEN LIVE


Vær med på Bremen Teater den 5. september når Anne Sophia Hermansen søger svar på tidens store spørgsmål og diskuterer kærlighed, ledelse, eksistens, dannelse og det gode liv, sammen med tre aktuelle kulturpersonligheder.

 

Karen Rosenberg, også bare kendt under navnet Karen, er det faste musikalske indslag i Kultursalonen. Med forskellige musikere, egne og andres sange, vil hun fuldende en aften i kulturens tegn.

 

OM KULTURSALONEN

Kultursalonen er et underholdende talkshow format med meningsfulde samtaler, musik og skæve og spontane indslag på en og samme tid. Anne Sophia Hermansen, Berlingskes (og Danmarks) kulturconnaisseur, står i spidsen for det hele og byder kendte kulturpersonligheder indenfor i Kultursalonen til en samtale om tidens store spørgsmål.

 

DU KAN BLANDE DIG!

Du har mulighed for at blande dig i samtalen. Du vil i løbet af aftenen kunne stille spørgsmål, som vil blive diskuteret på scenen. Send en mail i løbet af aftenen til ASH@kultur-salonen.dk, som Anne Sophia Hermansen på bedste vis, vil inddrage i samtalen.

Kultursalonen LIVE

Søndag d. 5. september

Kl. 19.30 - 21.30

(dørene åbnes en time før)


Sted

Bremen teater

Nyropsgade 39-41

København 


Gæster

Offentliggøres snarest muligt

Følg med på Facebook/instagram eller tilmeld dig nyhedsbrev


Musik

Karen Rosenberg

KULTURSALONEN 5. SEPTEMBER 2021

TILMELD DIG NYHEDSBREV HER