KULTURSALONEN LIVE


Vær med på Bremen Teater den 5. september når Anne Sophia Hermansen søger svar på tidens store spørgsmål, sammen med tre aktuelle kulturpersonligheder.


De tre gæster er Claus Meyer, Kathrine Lilleør og Flemming Møldrup og denne gang handler det bl.a. om kærlighed. De tre gæster har alle en særlig kærlighedshistorik, og de har studeret kærligheden, satset alt for den eller tålmodigt ventet på, at den blev deres.


Vær med, når vi leder efter nøglen til den livslange kærlighed, og når vi ser på, hvordan man bedst heler et knust hjerte.

 

Karen Rosenberg, også bare kendt under navnet Karen, er det faste musikalske indslag i Kultursalonen. Med forskellige musikere, egne og andres sange, vil hun fuldende en aften i kulturen og kærlighedens tegn.

 

OM KULTURSALONEN

Kultursalonen er et underholdende talkshow format med meningsfulde samtaler, musik og skæve og spontane indslag på en og samme tid. Anne Sophia Hermansen, Berlingskes (og Danmarks) kulturconnaisseur, står i spidsen for det hele og byder kendte kulturpersonligheder indenfor i Kultursalonen til en samtale om tidens store spørgsmål.

 


Kultursalonen LIVE

Søndag d. 5. september

Kl. 19.30 - 21.30

(dørene åbnes en time før)


Sted

Bremen teater

Nyropsgade 39-41

København 


Gæster

Claus Meyer

Kathrine Lilleør

Flemming Møldrup


Musik

Karen Rosenberg

KULTURSALONEN 5. SEPTEMBER 2021

TILMELD DIG NYHEDSBREV HER