KULTURSALONEN LIVE

KNUD ROMER - PAPRIKA STEEN - KASPAR COLLING NIELSEN


Vær med på Bremen Teater den 8. august, når Anne Sophia Hermansen søger svar på tidens store spørgsmål og diskuterer kærlighed, ledelse, eksistens, dannelse og det gode liv, sammen med tre aktuelle kulturpersonligheder, som denne gang er Knud Romer, Paprika Steen og Kaspar Colling Nielsen.

 

Karen Rosenberg, også bare kendt under navnet Karen, er det faste musikalske indslag i Kultursalonen. Med forskellige musikere, egne og andres sange, vil hun fuldende en aften i kulturens tegn.

 

OM KULTURSALONEN

Kultursalonen er et underholdende talkshow format med meningsfulde samtaler, musik og skæve og spontane indslag på en og samme tid. Anne Sophia Hermansen, Berlingskes (og Danmarks) kulturconnaisseur, står i spidsen for det hele og byder kendte kulturpersonligheder indenfor i Kultursalonen til en samtale om tidens store spørgsmål.

 

DU KAN BLANDE DIG!

Du har mulighed for at blande dig i samtalen. Du vil i løbet af aftenen kunne stille spørgsmål, som vil blive diskuteret på scenen. Send en mail i løbet af aftenen til ASH@kultur-salonen.dk, som Anne Sophia Hermansen på bedste vis, vil inddrage i samtalen.

Kultursalonen LIVE

Søndag d. 8. august

Kl. 19.30 - 21.30

(dørene åbnes en time før)


Sted

Bremen teater

Nyropsgade 39-41

København 


Gæster

Knud Romer

Paprika Steen

Kaspar Colling Nielsen


Musik

Karen Rosenberg

Corona garanti - hvis arrangementet ikke kan gennemføres uden væsentlige ændringer pga corona restriktioner, refunderes billetten. 

Knud Romer

Knud Romer er bl.a. forfatter til romanerne Den som blinker er bange for døden, som han modtog De Gyldne Lauerbær for, og Kort over paradis. Romer har en fortid som konceptudvikler for en række større virksomheder og har været kreativ direktør i Danmarks største reklamebureau.

Ifølge Knud Romer er det ikke længere os mennesker, der bestemmer samfundsudviklingen. I stedet er det den økonomiske rationalitet og matematikken, som hersker og beslutter, hvilken retning vi skal gå i. Alt, hvad der ikke er et middel til at opnå vækst og gevinst, er bare i vejen og bliver udgrænset og kasseret. Vi skal stoppe med at betragte økonomisk vækst som et mål i sig selv og i stedet opfatte økonomi som et middel til at nå et mål, der er bestemt af menneskelige hensyn.Paprika Steen

Paprika Steen er en af Danmarks dygtigste skuespillere og har et hav af store produktioner og anerkendelser bag sig. Du kender Paprika Steen fra film og tv-serier, hvor hun mestrer alt fra drama til komik og har sandsynligvis oplevet hende i filmene Festen, Den Eneste Ene og Vikaren, bare for at nævne nogle få. Men at være skuespiller handler ikke kun om at lære replikker udenad og om at kunne le og græde på kommando. Det skal også se ud som om, at det ikke koster dig noget, og du skal kende dig selv godt og grundigt.


Kaspar Colling Nielsen

Debuterede som forfatter i 2010 med Mount København, som samme år indbragte ham Danske Banks debutantpris. Hans seneste udgivelse, Dengang dinosaurerne var små (2019), er en række fabulerende, bizarre og særdeles vedkommende fortællinger, der beskriver diverse former for forvandlinger, samt helt almindelige hændelser, der bare kommer helt ud af kontrol. Den ene mere forunderlig og tankevækkende end den anden.

Forfatter, manuskriptforfatter og senest taleskriver for klimaminister Dan Jørgensen.TILMELD DIG NYHEDSBREV HER