Firkantet uden folketeater

TOGETHER NOW | WOMEN’S FESTIVAL


En hel dag med foredrag, meditation, musik, talkshow og meget mere. Oplev Mie Moltke, Hella Joof, Pernille Aalund, Rikke Hertz, Amanda Lagoni, Lotte Thor og Alberte Winding. Glæd dig til en magisk oplevelse!


Søndag d. 13. juni kl. 11.00 - 18.00  

Folketeatret, Nørregade 39, København

Pris: DKK 1.195,- (+gebyr 20 kr.)

Forplejning hele dagen og goodiebag inkluderet

www.togethernow.dk


Corona garanti - hvis arrangementet ikke kan gennemføres uden væsentlige ændringer pga corona restriktioner, refunderes billetten. 

TOGETHER NOW | WOMEN’S FESTIVAL


Together Now er en årlig kvindefestival, med Mie Moltke i spidsen, som afholdes på Folketeatret i København. Together Now sætter fokus på det autentiske menneske, på livsglæde og inspiration til at leve det liv du drømmer om. Sammen kan vi mere!


Mie Moltke er skaberen af Together Now. Hun er blandt andet kendt fra Vild med Dans og sit arbejde med Feminine Flow, og hun har gennem de sidste mange år arbejdet med koblingen af det mentale og det kropslige arbejde. Mie har oplevet alt for ofte gennem egne erfaringer og i mødet med hundredevis af kvinder gennem hendes arbejde, hvordan vi er styret af den samme udfordring; De fleste af os lever et liv gennem præstation, image, højt tempo, mange krav og forventninger om “det perfekte liv”. De fleste lever et mentalt liv afskåret fra resten af kroppen og hjertet. Mie ønsker at skabe en større bevægelse, hvor der gives plads til, at vi mennesker må være her som vi er. Forandring mod et mere autentisk selv er essentielt for vores livsglæde, livskald og for kærligheden i verden. 


Oplev Mie Moltke, Hella Joof, Pernille Aalund, Rikke Hertz, Amanda Lagoni, Lotte Thor og Alberte Winding. Glæd dig til en magisk oplevelse!


Læs mere på togethernow.dk

FAQ


HVEM ER TOGETHERNOW TIL  

Er du kvinde i alderen 18 år +, så er du inviteret. Du skal ikke være noget bestemt, have prøvet noget bestemt eller kunne noget bestemt for at deltage. 


MÅ MÆND DELTAGE  

Denne dag er kun for kvinder. 


MAD PÅ DAGEN  

Forplejning er inkluderet dagen igennem (Vand på flaske, sandwich, kage og diverse snacks). Derudover kan der købes kaffe i kaffevognene, ligesom Folketeatrets barer også har åbent.


SEATING 

Der er unummerede pladser. Du bliver seated når du ankommer af nogle af vores søde medhjælpere. Du skal ankomme med dem, som du ønsker at sidde sammen med, hvis ikke du kommer alene. Der vil være en stols afstand mellem alle, som ikke kender hinanden. 


REFUNDERING AF BILLET  

Billetten refunderes ikke, men du kan give den til en anden, så billetten kan godt "sælges videre". 


PÅKLÆDNING  

Tag noget tøj på, som er behageligt for dig. Du kan komme lige som du er, og du kan ikke have ´noget forkert på´. Der vil ikke være nogen aktiviteter, som kræver bestemt påklædning 


MEDBRING  

Du skal bare medbringe dig selv og den åbenhed og nysgerrighed, vi ved du har. 


COVID19  

Vi holder os løbende orienteret om retningslinjer for Covid19, som selvfølgelig overholdes i forhold til myndighedernes retningslinjer.


HAR DU SPØRGSMÅL?

Skriv til os på info@togethernow.dk

Læs mere på togethernow.dk


TILMELD DIG NYHEDSBREV HER