THK firkantet

TRO, HÅB OG KÆRLIGHED

Det handler om at leve det meningsfulde liv og at finde vejen derhen. At turde tro på, at man hele vejen gennem dette liv kan ændre de betingelser der skaber rammen for egen eksistens. At man kan vælge lykken, skifte livsbane og invitere kærligheden indenfor uanset alder og den historie man er blevet en del af. Det liv du lever er det liv du får!


Lørdag d. 15. maj kl. 14.30 - 18.00 (dørene åbnes kl. 13.30)

(varighed 3,5 time inkl. pause) 

Nørrebro teater, Ravnsborggade 3, København

Pris: DKK 375,- (+gebyr 20 kr.)

Corona garanti - hvis arrangementet ikke kan gennemføres uden væsentlige ændringer pga corona restriktioner, refunderes billetten. 

TRO, HÅB OG KÆRLIGHED


Glæd dig til en inspirerende og livsbekræftende eftermiddag, i selskab med Mie Moltke, Pernille Aalund og Lotte Thor. Dagen er en blanding af foredrag og talkshow, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål, som vil blive diskuteret på scenen. Det handler om at leve det meningsfulde liv og at finde vejen derhen. At turde tro på, at man hele vejen gennem dette liv kan ændre de betingelser der skaber rammen for egen eksistens. At man kan vælge lykken, skifte livsbane og invitere kærligheden indenfor uanset alder og den historie man er blevet en del af. Det liv du lever – er det liv du får!


Tro, håb og kærlighed vil turnere rundt i Danmark den kommende tid. Følg med her, på de sociale medier eller tilmeld dig Kultursalonens nyhedsbrev, for at se hvor og hvornår.

Pernille Aalund

Pernille Aalund er et forbillede for mange kvinder, og har i gennem sine år i søgelyset, delt ud af gode råd om karriere, kærlighed og krop. Nu er hun aktuel med bogen "Bønnens kraft", som er tilegnet den skælven, der lever i hvert eneste menneske. Bøn er et magtfuldt redskab på rejsen mod indre fred og glæde. Gennem bøn møder vi mirakler, velsignelser og åbenbaringer. Vi mærker taknemmeligheden. Pernille Aalund giver denne dag konkrete bud på hvordan du gennem bønnen kan manifestere dine inderste drømme, visioner og håb.


Mie Moltke

Udover at have været med i Vild med dans i 13 sæsoner, har Mie Moltke levet et liv som elitedanser, med masser af titler bag sig. Men hun har også oplevet et miljø, hvor en evig jagt på det perfekte, fjernede hele pointen med netop dansen - glæden, det umiddelbare, det sande og kærlige. En perfekthedskultur som ikke kun lever i dansemiljøet. Mie vil have glæden tilbage og det starter med at lytte og mærke din krop. Med udgangspunkt i hendes eget koncept, Feminineflow, vil hun koble foredrag og bevægelse, og du vil opleve, hvordan din krop absolut er MED dig og ikke IMOD dig, når du øver dig i at lytte. Du er fuldstændig som du skal være. DU kan intet gøre forkert.Lotte Thor

Dagen vil være en blanding af foredrag og talkshow, hvor det også er muligt for publikum at bidrage og stille spørgsmål. Lotte Thor er denne dag talkshow værten, der vil inddrage publikum, skabe god stemning og stille alle de spørgsmål vi andre ikke tør. Lotte Thor Høgsberg er en erfaren og rutineret journalist med speciale i formidling og interviews og ikke mindst til at få sit publikum og interviewpersoner til at føle sig i godt selskab. Lotte har interviewet samtlige kendte og ikoniske personligheder indenfor sport, politik, erhvervsslivet og underholdningsbranchen – både danske og internationale.

TILMELD DIG NYHEDSBREV HER