#UDEN FILTER

MIE MOLTKE | SZHIRLEY | SUSAN BECK | CECILIE SCHMEICHEL | LOTTE THOR

Jeg er lykkelig for at kunne invitere jer til dette fantastiske arrangement. #Uden Filter er en aften hvor det handler om at turde være ægte, være sand og stå ved den man er. Det er en kæmpe udfordring for de fleste, selvom det kan lyde så simpelt.


Det handler om kropskærlighed og kropsaccept. Det handler om at turde stå ved sig selv, turde tage de valg som er gode for dig selv. Det handler om at give plads til følelser, tanker og krop - men ikke være defineret af det. Du er ikke din historie. Du er dig, og det handler om at leve et liv uden filter. Et liv uden filter betyder ikke et liv uden grænser eller tydelighed. Det betyder et liv hvor vi smider de masker som ikke er ægte og støtter hinanden i at være ærlige og autentiske. 


Du vil opleve kvinder på scenen, som vil dele deres historier og læringer på netop dette område. De vil dele historier som du kan spejle dig i, lære og blive inspireret af. For vi skal ikke altid kunne det hele selv. Vi skal hjælpe hinanden. 


Jeg er meget passioneret omkring dette emne, fordi jeg netop har mærket på eget liv, hvordan det er at være top kontrolleret, bange for ikke at gøre det godt nok og pakke mig selv ind i filter. Det er slut, og jeg vil glæde mig til at dele min vej og opdagelser med jer. 


Der vil være oplæg, talkshow og guidede meditation. Du vil gå herfra mere opløftet med en energi som støtter dig til at være den du er. Helt vidunderlig smuk og dejlig - ligesom du er. 

#UDEN FILTER

Onsdag d. 27. oktober

Kl. 19.30 - 21.30

(dørene åbnes en time før)


Sted

Bremen teater

Nyropsgade 39-41

København 

SZHIRLEY

Szhirley er en kvinde jeg har utrolig meget respekt for og som giver en meget vigtig del til denne bevægelse af autenticitet. Szhirley har i mange år haft fokus på ægthed og har en stor passion for at viderebringe budskabet. 


CECILIE SCHMEICHEL

Cecilie Schmeichel har levet et liv med utrolig mange holdninger til hvordan hun skulle se ud, leve og være. Det har hun gjort op med - at skulle leve op til noget hun ikke var. Hun har en kæmpe vision, som handler om at udbrede budskaber om at kvindekroppen kan se ud på tusind måder. At du må være her med det hele og hun deler ud af alt det hun selv har erfaret. 


SUSAN BECK

Susan Beck er psykoterapeut og er med på scenen som fagperson og ekspert. Hun arbejder intenst med netop dette emne hos mange af hendes klienter. Jeg har brugt Susan som min støtte og sparring de sidste mange år og hun er ufattelig dygtig, kærlig og meget inspirerende i hendes arbejde. Susan vil give os en dybere indsigt i hvad der ligger bag vores masker, behovet for masker, og ikke mindst de konsekvenser det har for os, når vi ikke er sande og ærlige overfor os selv. 


LOTTE THOR

Lotte Thor er en erfaren og rutineret journalist og tovholder på talkshowet. Lotte Thor er det gode selskab og stiller de gode og nysgerrige spørgsmål, så vi kommer helt rundt om og bag svarene og alligevel får det hele til at flyde, som en helt naturlig samtale. 

#UDEN FILTER | 27. OKTOBER

TILMELD DIG NYHEDSBREV HER